indir-1

Yangına Dayanıklı Poliüretan Soudal Köpük Soudafoam Fr

B1 Sınıfı yangın köpüğü olarak da anılan bu ürün Soudal markasının geliştirmiş olduğu özel bir üründür.

Soudafoam FR Gun ürünü tek bileşenli geliştirilmiş bir üründür. Kendi kendine genleşebilen ve ozon tabakasına zarar vermeyen yakıtlar içermesinden dolayı doğa dostu olarak bilinmektedir. Ürün satışa sunulduğu hali ile direk kullanıma hazır bir şekilde sizlerle olacaktır. Poliüretan köpük olan bu ürün bazı durumlarda 360 dakikaya kadar yanma esnasında dayanabilir. Yani 360 dakika kadar yanma derecesi bulunmaktadır. Yangın geciktirici olan bu ürün her türlü gaza, dumana karşı da sızdırmazlık sağlamaktadır.

Soudal Soudafoam FR Gun Özellikleri

* H-CFC ve CFC içermemektedir.
* Gaza ve Dumana Karşı Etkili Sızdırmazlık Sağlar.
* 6 Saate Kadar Yangın Geciktirici Özelliği Vardır.
* Yüksek Ses ve Isı İzolasyonu Sağlar.
* Birçok Yüzeyde Mükemmel Yapışma Sağlar.
* Ürün Uygulamasında Tam Kurumasının Ardından Boyanabilmektedir.

Yangın Köpüğü olarak bilinen Soudal Soudafoam FR ürünü pencerelerde, kapılarda çerçevelerin yangın geciktirme işlemleri sistem montajında kullanılabilir. Aynı zamanda bölme duvarlarda, tavanlarda ve zemin aralarındaki bağlantılarda da rahatlıkla yangın ve duman geciktirme özelliği sayesinde kullanım için sıkça tercih edilen bir üründür. Boşlukların doldurulması esnasında ürün çekinmeden kullanabilirsiniz.

Soudal markasının geliştirmiş olduğu bu özel karışımlar içeren ve 6 saate kadar yangın geciktirici özelliği bulunan ürünü çatı konstrüksiyonlarının tüm açıklarının sızdırmazlıklarında, boruların bağlantılarında, kabloların bağlantılarında, yalıtım malzemelerinin yapıştırılması ve bağlantı aşamalarında, ses yalıtımı yapacağınız alanlardaki ses yalıtımı tabakalarının uygulanmasında, soğuk depolarda ısıl yalıtımın geliştirilmesi ve daha iyi bir seviyeye gelmesi amacı ile kullanılabildiği bilinmektedir.

Ürünü en az 20 saniye kadar uygulamadan önce çalkalamanız gerekmektedir. Çalışma sıcaklığı: +5°C +35°C arasıdır.( 20°C – 25°C arası önerilir)

Türkiye’nin her yerine firmamızdan satın alınan ürünlerin sevkiyatı yapılmaktadır. Aynı zamanda ülkemizin komşu ülkelerinden gelen talepleri de değerlendiren firmamız kısacası nerede olursanız olun, en iyi ürünleri en uygun fiyatlara sizlere ulaştırmayı amaçlamaktadır.

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *